Nova fotografska razstava članov in gostov LBK na voljo v živo ter v elektronski obliki

Nova fotografska razstava, sestavljena iz fotografij članov in gostov Laboratorija za biokibernetiko, ki so prispele na interni fotografski natečaj Laboratorija s tematiko “COVID-19”, je na voljo za ogled tako na običajnem razstavnem mestu (hodnik 3. nadstropja stavbe A na Fakulteti levo in desno od vhoda v Laboratorij za biokibernetiko), kot tudi online v spodnjem videu, in pa za prenos v obliki PowerPoint prezentacije in PDF dokumenta.

Fotografska razstava, če si jo ogledamo od leve proti desni, sporoča zgodbo, ki je na voljo za branje v datotekah PPTX in PDF (prenos spodaj). Zgodbo si je izmislil Samo Mahnič-Kalamiza na podlagi motivov, ki so si jih avtorji izbrali za fotografiranje. Originalni naslovi avtorjev so podani ob fotografijah. Avtorji fotografij si pridržujejo vse avtorske pravice.

Zahvaljujemo se Fotografskemu odboru LBK za izvedbo natečaja in izbor fotografij, ter seveda avtorjem za vse njihove prispevke.

Ob ogledu elektronske različice priporočamo ustrezno glasbeno spremljavo, npr. https://www.youtube.com/watch?v=j9QXpfvgSVk&t=1455s.

PowerPoint: http://lbk.fe.uni-lj.si/wp-content/uploads/2020/12/LBK_Photo_Exhibit_Dec_2020_COVID-19-Part-I.pptx 
PDF: http://lbk.fe.uni-lj.si/wp-content/uploads/2020/12/LBK_Photo_Exhibit_Dec_2020_COVID-19-Part-I.pdf


Avtor zgornje fotografije razstave na hodniku: Damijan Miklavčič.